March 21, 2016

My favourite Story Of Lola


Ma olen niii väsinud, mu 150-tunnine kirurgia praktika haiglas sai just läbi ning kuigi mul on kaks nädalat järgmise praktikani, on sellest siiski veel vara mõelda. Täna õhtul olen ma ainult voodi, külmiku ja Pretty Little Liars'i päralt. Ning võib-olla hiljem mahub ka paar roundi Dixitit mu jõuvarudesse.
Seega on tänane postitus lihtsalt väike meeldetuletus, kui tabav üks kollektsioon võib olla. Neid kasukaid omades veaksin end isegi sellise väsimusega kuidagi kodust välja- nii soeeee ja mugav ja kui rõivaste kohta võiks öelda hubane, siis sobiks see sõna siinkohal samuti valatult. Story of Lola kollektsioon koos minu ülaltoodud lemmikutega on saadaval Asoses.

I'm sooo tired, my 150-hour nursing training in hospital finally got over. Although I have only two weeks until another one, it's too early to think about that. Today, from now on, I'm only available for my bed and fridge and Pretty Little Liars, and maybe some Dixit later with friends.
So this post is just a great reminder how eyecandy Story of Lola collection is. Picked out my favourites, check them out on Asos.com.


No comments :

Post a Comment