May 15, 2016

NYX- worth the hype?


Heihei!

Käisin eile Tallinnas ilumessil. Vedasin end peamiselt NYX'i pärast kohale. Mul on juba pikemat aega soov olnud nende tooteid proovida ning olen kordi NYX'i kodulehel end ahvatlustesse matnud ja tegelikult on üks pisike pakike kaugemalt minu poole juba ka teel. Seega ei olegi vist pikemat seletamist vaja, miks Tallinn ei olnud eriti big deal, when it comes to NYX, sest kõike virtuaalselt imetletut nüüd oma silmaga oma kodumaal näha tundus väääga paeluv. Seal leti ees võis hulluks minna, kõik oli nii ilus ja kirev ja ahvatlev. Mõne toote suutsin siiski välja valida ning proovisin järele. Kuna NYX on nüüd ka Eestis, siis mõtlesin, et teen teie jaoks pisikese review, võib-olla on tulevastel shopingutuuridel pisut abiks.1. NYX Eye Shadow Base/ White Pearl

Toode lubab hõlpsamat lauvärvi pealekandmist, kauakestvust ja säraandvat efekti. Kauakestvust pole saanud ma veel proovida, kuid lauvärvi oli tõesti väga mugav peale kanda ja viimistleda. See ei jäänud ühte kohta hunnikusse, vaid jagunes vastavasse piirkonda ühtlasemalt. Säraefekt on tootel samuti olemas, kuigi minu Urban Decay lauvärvid on juba küllalt säravad, andis ta siiski mingi viimase lihvi.


2. NYX Tinted Brow Mascara

Viimistleb, hoiab kulmukarvu soovitud kujus, võimaldab teha mõnusat sassis kulmu-look'i, tihendab kulme ja jätab täidlasema mulje! Supersupersuper. Kuigi mu all-time-favourite on siiani olnud Lumene kulmugeel, siis võin julgelt öelda, et nüüd ei ole vahet, kui peaksin pimesi meigikoti kallale minema ning hoopis NYX'i välja tõmbama.  Perfektne olukorras, kus ei viitsi kulme teha, kuid ilma igasuguse viimistluseta näed siiski veidi tuhm välja. Kiire ja tõhus!


3. NYX Jumbo Eye Pencil/ Yogurt

Esimesed asjad, mis NYX'i boksis minu pilku püüdsid ei olnudki so-hyped huuletooted, vaid hoopis silmapliiatsid. Nii mõnusa otsaga ja millised värvid. Kuna ma ei olnud kuulnud, kui head tööd nad teevad, siis alguses krabatud peotäie asemel otsustasin siiski vaid ühte proovida. Ja ma kahetsen, et peotäiest loobusin hihi. Veel enam, kui hiljem teada sain, et mu silm on tabanud hoopis veel kurikuulsama toote, kui huulekreemid. KUS MA OLNUD OLEN? See kuldses toonis silmapliiats on jumalik! Minu silmad säravad igatahes nüüd igas mõttes.


4. NYX High Definition Blush/ Amber

Põsepuna teeb igatahes oma tööd. Ma ei ole põsepunade alal spetsialist, kuna olen need enese jaoks alles avastanud, kuid mulle meeldib selle õrn ja loomulik toon. Pean mainima, et huuletooted võtsid mul silme eest eriti kirjuks ning kuna mul ei olnud väga kaua aega, et neid valida, ning mida kauem ma neid valisin, seda segasemaks kõik muutus, tegin otsustava valiku üsna huupi. Võtsin kolm erineva struktuuriga toodet- huuleläike, mati huulekreemi ning huulepulga, et teile kõigi kolme struktuuri ja püsivuse kohta muljeid jagada.

5. NYX Intense Butter Gloss/ Tres Leches

Tegu on huuleläikega. Toode on väga hea katvusega ja intensiivne. Juba ühest kihtist piisas ja huul oli juba väga pigmenteeritud. Uskumatu, et sellise hinnaklassi juures on tagatud nii hea katvus! Püsivus ei olnud siiski nii hea ning huult tuleb aeg-ajalt ikka kontrollida ja värskendada. Lõhn on jumalik ning minu niigi kuiva huult hoidis huuleläige niisutatuna. Tooniga võis ka rahule jääda, üldiselt mulle huuleläiked ei meeldi, kuid antud toonis on need täiesti kantavad.


6. NYX Soft Matte Lip Cream/ San Paulo

Minu lemmik kõigist soetatud toodetest. Nii hea katvus, nii pehme, nii mõnus peale kanda, nii ilus matt-erk toon, hea lõhn, hea püsivus. Miinuseid? Tuubis võiks rohkem sees olla, mul on tunne, et see on varsti otsas hihi. Tõesti super toode, soovitan!


7. NYX Full Throttle Lipstick/ Locked

Sellist värvi huulepulka olen ammu ihaldanud. Toon on superilus ning matina eriti tuus. Plussiks on ka see, et tegemist on veekindla huulepulgaga, millega võib vabalt süüa-juua ning põsemusidele ta samuti ei reageeri. Minule see huulepulk siiski kahjuks ei sobinud, kuna kuivatas liialt huuli ning peale oli teda ka palju raskem kanda kui Lip Cream'i. Võib-olla peaksin aluskreemiga uuesti proovima. 
Kokkuvõtteks- kas NYX on minu arvates hype'i väärt? Minu katsetatud toodete põhjal on. Hinna ja kvaliteedi suhe on super ning võin vabalt öelda, et mõni (ülalpool olev) toode näitab silmad ette oma mitu korda kallimatele rivaalidele poelettidel.


Ilusat pühapäeva lõppu ja uue nädala algust!

Karina

2 comments :

  1. Käin ise ka iga aasta lätis ilumessil nyx'i tooteid ostmas ja väga rahul.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Läti ilumess on tõesti geniaalne mõte mõne uue brändi soetamiseks, on seal ehk veel miskit huvitavat, mida Eestis veel ei leidu?

      Delete