May 23, 2016

Take that friend for your dry lips

Kuna mul on mandliopijärgne taastumine ikka veel käsil, siis outfiti postitusi mul teile kahjuks veel pakkuda pole. Ma ei hakka fotoshoote lavastama ja väljas ma veel samuti käinud ei ole. Tahan lihtsalt kiirelt sellest jamast terveks saada ja üritan mitte igasugu uute viiruste ja verejooksudega riskida- praegu on see superhästi edenenud.

Küll aga võitlesin ma lisaks taastumisele ninakinnisusega ning üritades öösel kuidagi suu kaudu hingata kannatasid mu huuled pärast seda ka korraliku kuivuse käes, mis ajendas mind täna kogu postitust ühele elupäästvale huulepulgale pühendama.

TULETAN KÕIGEPEALT MEELDE, ET KUIVAD HUULED ON ESIMENE MÄRK KEHA VEDELIKUPUUDUSEST. Seega jooge vett!

(Kõlas nagu telereklaam või hoiatus suituspakil)

Ja nüüd kiire leevenduse juurde, sest mina isiklikult ei jõua oodata, kuni mu keha vedelikutase tõuseb ja huulteni jõuab.
Kolm asja, mida ma kodust lahkudes alati kaasa võtan on Burt's Bees'i huulepalsam, telefon ja rahakott.

BURT'S BEES'i HUULEPALSAM?

Räägin siinkohal oma lemmikust, olen ka mingisugust punase korgiga huulepalsamit proovinud, ei sobinud. Usun siiski, et Burt's Bees'i teiste toodete seas võib olla väga häid üllatajaid ning proovin kindlasti kunagi ka hoopis midagi muud- näiteks käte- ja kehakreeme või hoopis seepe. Nende kodukas on väga inspireeriv ja tooted looduslikult puhtas joones.
Vaadake ise SIIT

Nüüd lemmiku juurde:

100% looduslik Beeswax huulepalsam

Koostisosad: Mesilasvaha, kookosõli, päevalilleseemneõli, piparmündiõli, lanolin, vitamiin-E (Tocopherol), rosmariinlehe ekstrakt, sojaoa õli, rapsiõli, limoneen (kui sa tead, et sul on limoneeni allergia, siis ära edasi loe).

Teeb huuled pehmeks, pisut õhetavaks ja värskeks ja seda pikaks ajaks.Ma olen veidi mures, kuna Mylook'is on Burtsid alatihti otsas, Tartu Kaubamajast öeldi mulle kuskil juba ehk aasta eest, et neid huulepulki ei toodeta enam ja ma olen sellest ajast peale hirmul olnud, et millal see imetoode kogu maailma lettidelt pühitakse. Jah, kuuldavalt müüdi Burt's Beese ka kaubamajas ja KUS OLIN MINA SIIS? Viimane kord tegin tellimuse Amazon.co.uk-st ja tellisin toote 4packi tuttava juurde Inglismaale, kes selle siis omakorda siia saatis. Üsna keeruline. (Kui keegi teab lihtsamat teed, andku teada) Aga luban, et see on sedasorti pingutust väärt ja ma maksaks Burts'i eest kahe- või kolmekordset hinda (šššhhh... hind on nagu kirss tordil, Mylookis maksid nad minu mäletamistmööda kuskil 4 euro kanti ja sedagi äkki koos postikuluga).

Põhjus, mis ajendas mind seda postitust lisaks eriti-kuivade-huulte-perioodile kirjutama oli veel see, et mu Burtsid said hiljaaegu täiesti otsa (kui uued veel teel ei olnud). Ja nagu ikka tunneme me alles siis, kui hea asi oli, kui seda enam ei ole. Ma pole varem oma varusid nii tühjaks joosta lasnud ning ma ei tea, kas huulepulgast sõltuda on üldse tervislik haha, aga ma tõesti igatsesin seda õrnalt õhetavat, pehmendavat, värsket tunnet oma huultel.
Ning miks ma sellest veel kirjutan- mulle pole sobinud mitte ükski hügieeniline huulepulk siiani nii, et nad lõpuks mulle mingit sügelust ega sõltuvust ega veel suuremat kuivust ei tekitaks. Tunnen, et Burt's Beesi sõltuvus on vaimne, mitte füüsiline. Võib-olla on keegi teie seast sama tundlik olnud ning leiab ka lõpuks oma pääsetee.

my 4-pack from Amazon


Soovin oma blogis kiita ausalt ning laita ausalt. Teie olete prioriteet, armsad lugejad ja pähe ma niisama midagi määrima ei hakka. See pisike tegelane vääris tõesti nii pikka postitust.


 Stay hydrated!

Karina

No comments :

Post a Comment