June 20, 2016

Jourdan, I like your style


After my friend Ingerliis showed me Jourdan Dunn's streetsyle, i fell in love. (Sorry Miranda, still love yours). Why did u do that, Ingerliis... to make me fell in love with all those beautiful outfits I didn't even know about? There is something about Jourdan's style I love, well it's similar to mine- at least in my imagination haha and she makes me want to wear those clothes. Maybe it's because of her looong legs and great body.


Pärast seda, kui mu sõbranna Ingerliis mulle ühel kargel kevadõhtul Jourdan Dunn'i tänavastiili tutvustas, armusin ma temasse ja igasse esemesse, mida ta oma kehal on kandnud, kannab ja ilmselt ka hakkab kandma. Ja kuidas ta neid kombineerib muidugi, sest stiil on all about it. (Vabanda Miranda, sa oled ikka mu lemmik). Miks sa seda tegid, INGERLIIS?! Et ma veel suuremaks moefanaatikuks muutuksin ilmselgelt ning armuksin kõigisse neisse uutesse komplektidesse, millest mul varem aimugi polnud? 


Jourdanil on SEE MISKI, mida ma tema riietuse puhul väga armastan, esiteks see on sarnane minu stiilile, vähemalt sellele, mis see võiks minu meeltes olla haha. Lisaks tekitab ta tahtmise enda seljas olevat kanda, selle süü võib vist küll Jourdani pikkadele ilusatele jalgadele ja kaunile figuurile panna.


No comments :

Post a Comment