June 04, 2016

Navy in town

Clothes and accessories from LINDEX, shoes from ASOS

Ja tagasi rajal!

Mandliopp ja taastumine möödusid minu jaoks üsna kergelt- kõige valusamad olid kolm esimest päeva ning mingeid verejookse ja suuri valusid ei tulnudki. Teise nädala alguses käisime Ingerliisiga juba Taskus kleidipäva raames kleite valimas ning tegime Tasku rõdul pisikese photoshoodi ka, millest mõned pildid on SIIN.

Suvi on kuidagi märkamatult kiiresti saabunud ning ma ei ole ilmselt selle mõttega, et suvi juba kohal on, eriti veel harjunud. Näiteks kui väljas on ilus ilm ja päike paistab, ei tule mul pähe siruli tekile visata ja päikest võtta (mitte, et see mulle hästi peale hakkaks eks haha), samas kui kõik ümberringi juba ujuvad ja päevitavad ja nii mõnusalt pruunid on...riietega on sama, iga kord, kui ma välja lähen, saan küsimuse, et miks ma jälle nii paksult riides olen.  Tegelik põhjus on vist selles, et mind ootab alates 20. juunist alles viimane 150-tunnine praktika TÜK-is. Augusti alguses vorbin sellest oma eksamitöö ja siis võib vist alles vabalt suvele mõelda.

Aga ma olen siiski mõne asja pärast nii põnevil. Kuna me kolime Karliga sügisest kokku, siis otsustasime oma pikaaegse mõtte ühest pisikesest sõbrakesest teoks teha. See mõte pidi teoks saama alles augustis, kuid kuna ma nägin 'selle õige' juba ära ning ta võitis sekundiga mu südame, tuleb see käik siiski juba suve algusepoole ette võtta. Siin pole küll palju aimata, aga lähemalt peagi! Ilmselt tuleb mingi vlog teie jaoks ka kokku vorpida, mis te videodest arvate?

Ja outfitist ka. Käisin mõni päev tagasi Lindexis ja mul oli täielik Gossip Girl'i Blair'i moment seal ilmselgelt. Panin mõnusa suvise (kuid not-totally-ready-for-the-summer haha as i am) pruuni-sinise-musta-valgekirju klassikalise komplekti kokku. Kuidagi juhuslikult poes ringi kõndides kujutasin ette neid esemeid üksteist sõbralikult teretamas ja kogu komplekti lõpuks selga proovides oli tulemus mulle ka üllatavalt huvitav.


Räägime!

No comments :

Post a Comment