June 09, 2017

HOW TO MAKE PEOPLE THINK YOU GOT A NEW BAG(S)

Sunnies and bag accessory are from Aldo

Step 1: Find your oldest bag (perfect if thrifted) Step 2: Go to a bag shopping, obsess over unpractical ones you don't need and end up buying nothing Step 3: Buy a fluffy bag accessory instead Step 4: Make sure to notice your own bag afterwards to enjoy your clever alternative ideas, haha.

Juhtusin ükspäev Aldost läbi hüppama ja väljusin sealt kahe aksessuaariga- üks mulle ja teine mu kotile. Kas ma just taaselustasin oma 8.klassis Põltsamaa kaltsukast mõnekümne sendi eest ostetud koti sinnamaale, et Karli ema küsis, kas mul on uus kott? Mission completed.
Läksin tegelikult linna kulmudesse (kuhu ma peaaegu ei jõudnudki, sest unustasin end shoppama ja kõndisin kulmude ajaks juba koju, ehk taxi ride at it's fastest) ja no mõtlesin, et äkki leian uue koti ka, et oma punasest pisikesest Mangodevilist, mis mind enese küüsi on haaranud, lõpuks üle saada. Aldos oli väga lummavalt võrgutav kollane troopiline papagoidega kott, litritest tikitud ja puha, kui õigesti mäletan. Õnneks sain kiusatusest võitu, sest selle ebapraktilisust võis minu hetkel käimasoleva mida-rohkem-ketsi-ja-pohhuismi-seda-parem 'faasist' juba kaugele ette aimata (panen selle meie remondi süüle, mistõttu mul puudub täielik ülevaade kõigest, mis mu riidekapis, sest mul polnud riidekappi lol) ja tänu taevale, kui ma selge peaga sellise asja juures sealsamas riiuli ees ka mõtlema juhtun, haha. Seega, uut kotti ma ei leidnud, küll aga väikese update'i olemasolevatele küll. Ja uued päikeseprillid.

No comments :

Post a Comment