November 12, 2017

APPLE TREES AND AUTUMN FLOWERS

Bag- MANGO | Skirt- LINDEX (old) | Boots- RESERVED | Hat- PRIMARK | Jumper- ASOS


Vaatan, et pühapäevad on siin põgusalt kujunenud iganädalaste postituste päevadeks. Olen praegu terve nädala lõputööd teinud ja mu stressitase on mõnusalt langenud, kui asjaga tegelen. Seega naudin vägagi oma produktiivsust hetkel ja seda sombust ilma ka, sest seda kergem on mul end arvuti taha naelutada, haha.

Siiski tõid need ilusa sügisilma pildid ikka selle 'soe-päike-paitab-põske' tunde tagasi ja ma tahaks nii väga jälle ISE TAHTA ilusat ilma ja loovamat elu nautida (ma tahan aga ma ei või tahta ja siis ma ei lase mõelda endal, et ma tahan haha, struggleee...).

Ülepõlvesaapad ja nahkseelik annavad veidi night-out vaibi, aga see kott ja mustad sukad maandavad kõik üheks armsaks sügiskomplektiks. Kohe kui kotikest Mangos nägin, armusin ära ja teadsin, et mu sügisoutfit'id (olgu selleks kasvõi igav must mantel) on päästetud.

Pildid jällegi Kerli poolt :)

Räägime
x


No comments :

Post a Comment